'Ben Kübra Evliyaoğlu, başıma gelebilecek her şeyden eski eşim Serkan Bektaş sorumludur'

Haber-Sen yöneticisi Kübra Evliyaoğlu, eski eşi Serkan Bektaş tarafından tehdit edildiğini açıkladı. Evliyaoğlu, "Başıma gelebilecek her şeyden eski eşim Serkan Bektaş sorumludur" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - KESK'e bağlı Haber-Sen'in 2 Nolu Şube Basın Yayın Eğitim Sosyal ve Dış İlişkiler Sekreteri Kübra Evliyaoğlu, eski eşi Serkan Bektaş tarafından takip ve tehdit edildiğini duyurdu.

Twitter hesabından açıklama yapan Kübra Evliyaoğlu, "Ben de numarası engelli ama gideceğim her yeri biliyor takip ediyor. En son kızımın okuluna gidip beni arayacak diye tehdit ediyor. Ardından yine peşime düşüp evime kadar geldi. Utanmadan kapıyı çalıyor" ifadelerini kullandı.

'YARIM SAAT EVİMİN KARŞISINA GEÇİP BAĞIRDI'

Bektaş'ın son olarak evinin önüne gelip bağırdığını aktaran Evliyaoğlu, "Yarım saat evimin karşısına geçip aç kapıyı diye bağırdı. Polis çağırdım. Dün de savcılığa vermiştim. Polise kırk yıllık arkadaşı gibi ben sadece 1 soru soracaktım diyor. Benden neden boşandı diye sorun ona diyor. Şimdi onu polis arabası aldı götürdü. Ben de karakola gideceğim. Polis onu götürürken bile arayıp mesaj atmaya çalıştı" dedi.

'İSTANBUL SÖZLEŞMESİ YAŞATIRDI, UYGULAMADINIZ, FESHETTİNİZ'

"Bu saplantılı manyaklara bu cüreti kim veriyor derseniz cevap gayet açık" diyen Evliyaoğlu şöyle devam etti:

"Ben Kübra Evliyaoğlu, Sendika yöneticisi, Kadın aktivisti ve Kamu emekçisiyim, 2 çocuk annesiyim. Başıma gelebilecek her şeyden eski eşim Serkan Bektaş sorumludur. İstanbul Sözleşmesi yaşatırdı uygulamadınız, feshettiniz. Şimdi çığlık atıyorum 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun'u etkin uygulayın. Ölmek mesele değil belki ama çocuklarımı bu leş düzende bensiz bırakamam!!!" (HABER MERKEZİ)