Belözoğlu: Hedefsiz bir takım benim çalıştırdığım takım olamaz ancak gerçekçi olmak gerek

Başakşehir Teknik Direktörü Belözoğlu, "Hedefsiz bir takım benim çalıştırdığım takım olamaz ancak gerçekçi olmak gerek, Avrupa kupalarına katılmak istiyorsak birinci hedefimiz kupa diyebilirim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'in 34'üncü haftasında sahasında HangiKredi Ümraniyespor ile 1-1 berabere kalan İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nün teknik direktörü Emre Belözoğlu, ligde Avrupa kupalarına katılma şanslarının zorlaştığını ve artık öncelikli hedeflerinin Türkiye Kupası'nı kazanmak olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Emre Belözoğlu, 10 kişi kaldıktan sonra işlerinin zorlaştığını belirtti.

'SON 12 MAÇTA 5 KIRMIZI KART GÖRDÜK'

Belözoğlu, "İşlerin kolay gideceğini düşündüğümüz anlarda yine bireysel hatayla kırmızı kart geldi. Son 12 maçımızda 5'inci kırmızı kartımız oldu. Bu kendi görüşüm, takımın mental ve fiziksel yorgunluk yaşadığını net gösteriyor. 50'nci maçını oynuyor çocuklar. 10 kişi kalan ve ellerinden geleni yapan takımımı ve Ümraniyespor'u tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Emre Belözoğlu, "Başakşehir'in hedefi artık tamamen Türkiye Kupası diyebilir miyiz?" sorusuna ise, "Gerçekçi olmak gerek, matematiksel olarak şansımız devam etse de her maçımızı kazanmaya oynayacağız. Her takım için bizle oynamak kolay değil. Ligde tüm maçlarımızı kazanmak için oynayacağız. Hedefsiz bir takım benim çalıştırdığım takım olamaz ancak gerçekçi olmak gerek Avrupa kupalarına katılmak istiyorsak bizim birinci hedefimiz şu an kupa diyebilirim" yanıtını verdi. (HABER MERKEZİ)