Belediye çalışanı gölette ölü bulundu

Bir süredir kayıp olarak aranan Bodrum Belediyesi çalışanı Tolga Yabacı'nın, Sazköy'deki bir gölette ölü halde bulunduğu açıklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bodrum Belediyesi'nde çalışan ve kayıp olarak aranan Tolga Yabacı, Sazköy mevkîndeki bir gölette ölü halde bulundu. 

AA'nın aktardığına göre, kendisinden bir süredir haber alınamayan ve Bodrum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünde çalışan Yabacı, Jandarma ve AKUT ekiplerince arandı. Sazköy Mahallesi'nde ikamet eden Yabacı'nın cesedi, bölgedeki bir gölette bulundu. Göletten çıkarılan Yabacı'nın cesedi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bölgeye gelen Yabacı'nın ailesi ve yakınları büyük üzüntü yaşadı.

Bodrum Belediyesi, sosyal medya hesaplarından Yabacı için taziye mesajı yayınladı. Paylaşımda, "Veteriner İşleri Müdürlüğünde görevli mesai arkadaşımız Tolga Yabacı'yı genç yaşta kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve çalışma arkadaşlarımıza başsağlığı diliyoruz. Başımız sağ olsun" ifadeleri kullanıldı. (HABER MERKEZİ)