Belediye alay eder gibi paylaştı: Sımsıcak hizmet

Kepez Belediyesi, Afrika sıcakları tüm ülkeyi kavururken asfalt serimini ‘sımsıcak hizmet' diyerek paylaştı: İşçiler, termometrenin sıcaklığı 40 derece gösterdiği bugünlerde, 180°C asfaltla yolları...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Afrika sıcaklarının rekorlar kırdığı bugünlerde "sıcakta çalışma" kaynaklı ölüm haberleri gelirken, Antalya Kepez Belediyesi tepki çeken bir faaliyetini tartışmalı ifadelerle duyurdu. 

Belediye, işçilerin kavurucu havada 180 dereceyi bulan sıcaklıktaki asfaltı yola sermesini "Kepez ‘den ‘sımsıcak’ hizmet" başlığıyla paylaştı.  

Belediyenin web sitesinde ise aynı durum "Son 15 yılda 1059 kilometre sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü işçileri, hava sıcaklığının 40 dereceyi geçtiği saatlerde, 180 santigrat derecedeki asfaltla ilçenin yollarını konforlu hale getiriyor." gibi ifadelerle yayınlandı.

BELEDİYE BAŞKANI: YAKICI GÜNEŞİN YANISIRA ASFALTIN SICAKLIĞIYLA MÜCADELE EDİYORLAR  

Sitedeki duyuruda Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün şu açıklamalarına yer verildi: "Hem asfaltı bozulan cadde ve sokakların hem de açtığımız imar yollarının asfaltının yapılmasına yönelik ciddi bir talep var. Bu talebi karşılamak için Fen İşleri Müdürlüğümüz yoğun bir mesaiyle çalışıyor.  Hava sıcaklığın 40 dereceyi aştığı yaz mevsiminde de asfalt çalışmalarımızı aksatmadan sürdürüyoruz.  İşçilerimiz, yakıcı güneşin yanı sıra asfaltın sıcaklığıyla da mücadele ederek, asfalt yatırımını gerçekleştiriyor. Alın terleriyle ilçenin yollarını konforlu hale getiren işçi kardeşlerime, fedakârlıklarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim..." 

Belediyenin bu paylaşımı sosyal medya kullanıcılarının da tepkisini çekti. 

 (HABER MERKEZİ)