BBP'li belediyenin sauna ihalesini BBP'li üye aldı

Büyük Birlik Partili Kangal Belediyesi'nde belediyenin açtığı ihaleye tek teklifi yine Büyük Birlik Partili üyenin şirketi aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sivas'ta Büyük Birlik Partili Ahmet Kürşad Apaydın idaresindeki Kangal Belediyesi’nin milyonluk hamam ve sauna ihalesi, aynı partiden bir ismin müdürü olduğu şirkete verildi.

Birgün'den Mustafa Bildircin'in haberine göre, Kangal Belediyesi, 26 Haziran 2023 tarihinde, hamam-sauna ihalesi açtı. Kangal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen ihale kapsamında ilçeye hamam ve sauna yaptırılacağı belirtildi. Hamam ve sauna için düzenlenen ihalede açık ihale yöntemi kullanılsa da katılımı kısıtlayıcı hükümler nedeniyle ihaleye yalnızca bir şirket teklif verebildi.

Yaklaşık maliyetin 4 milyon 958 bin 682 TL olduğu ihaledeki tek teklifin sahibi Kangal Özkaraca İnşaat isimli şirket ile 4 milyon 850 bin TL’lik sözleşme imzalandı.

Belediye ile 4,8 milyon TL’lik anlaşma yapan şirketin yöneticisi de tanıdık çıktı. Kangal Özkaraca İnşaat Firmasının müdürü Hulusi Şahin’in, aynı zamanda Sivas İl Genel Meclisi’nde BBP kontenjanından üyelik yaptığı belirlendi. (HABER MERKEZİ)