Batalla yeniden Bursa'da

Pablo Martin Batalla, Nilüfer Belediye FK’nın teknik direktörlük koltuğuna oturdu. Arjantinli eski futbolcu, “İkinci yuvam olan şehre geldim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) yer alan Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü (FSK), yeni teknik direktörü Pablo Martin Batalla için imza töreni düzenledi. Kulüp başkanı Tamer İşler’in de katıldığı tören, Nilüfer Belediyesi İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda gerçekleşti.

 Arjantinli çalıştırıcı Bursa ekibiyle 3 yıllık sözleşme imzaladı. Batalla, 2009-2010 sezonunda Süper Lig şampiyonu olan Bursaspor'da forma giyiyordu.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan İşler, "Her branşta olduğu gibi futbolda da başarılarla anılmak için çalışıyoruz. Batalla’ya teklifimizi kabul ederek ailesiyle birlikte Arjantin’den buraya geldiği için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

'ARTIK DAHA TECRÜBELİYİZ'

İşler, transferle ilgili bir soruya da şöyle yanıt verdi:

“BAL ekibi olabiliriz ama scout ekibi kurduk. Hocamızla hemen her gün oyuncuları paylaştık. Dolayısıyla transferin yüzde 95’i tamamlandı. Geri kalan yerlere yapılacak takviyelere hocamızla karar vereceğiz. Geçen yıl bu ligi öğrendik. Artık daha tecrübeliyiz. Hedefimiz 3. lig.”

“İkinci yuvam olarak gördüğüm şehre geldim” diyerek sözlerine başlayan Pablo Martin Batalla da, Nilüfer Belediye Futbol SK’nin, potansiyeli yüksek olduğunu vurguladı.

Kulübün uzun vadeli ve ciddi projeleri olduğunu belirten Batalla, “Öncelikle bana bu fırsatı sunan herkese teşekkür ediyorum. Burası, çok şey yapılabilecek bir kulüp. Burayı ikinci evim olarak görüyorum. Hedeflere ulaşmak için öncelikle iyi bir başlangıç yapıp, iyi sonuçlar almamız lazım” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Etiketler BATALLA NİLÜFER