Baraj gölüne atlayan baba, kurtarmak istediği kızıyla boğuldu

Urfa'da Atatürk Baraj Gölü'ne pikniğe giden ailenin iki çocuğu serinlemek için suya girdi. Çocuklarının çırpındığını görüp yardım amacıyla suya atlayan baba ve kızı boğularak vefat etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Urfa'da Serdal Karaman (40), serinlemek için Atatürk Barajı Gölü'ne giren 13 ile 15 yaşındaki iki çocuğunun çırpındığını görünce düşünerek suya atladı. Baba-kızı hayatını kaybederken, erkek çocuk ise hastanede tedaviye alındı. 

DHA'nın haberine göre olay, öğleden sonra Bozova ilçesine bağlı kırsal Çatak Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre Atatürk Barajı Gölü kenarında piknik yaptıkları sırada, sıcak havada bulanan Mehmet ile Esra Karaman kardeşler, serinlemek için suya girdi. Bir süre sonra suda çırpınmaya başlayan çocuklarını gören baba Serdal Karaman suya atladı. Çevredekilerin yardımıyla baba ve 2 çocuğu, sudan çıkarıldı. İhbarla gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından 3 kişi, Bozova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan Serdal Karaman ile kızı Esra Karaman tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Boğulma tehlikesi geçiren Mehmet Karaman ise tedavisinin ardından hastaneye sevk edildi. (HABER MERKEZİ)