Bankaya götürdüğü cesetle kredi çekmeye çalıştı

Brezilya'da Erika de Souza Vieira Nunes isimli kadın, amcası olduğunu söylediği adamın cesedini bankaya götürerek kredi çekmeye çalıştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde bir kadın, 3 bin 400 dolar (yaklaşık 110 bin TL) kredi çekebilmek için yaşlı bir adamın cesedini tekerlekli sandalye ile bankaya götürdü. Banka yetkilileri durumu fark ederek polise bildirdi ve olayın görüntüleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Brezilya basının aktardığına göre Erika de Souza Vieira Nunes, söz konusu adamın kendi amcası olduğunu söyledi. Banka çalışanlarının davranışlarından şüphelenmesi üzerine polis merkezine götürülen Nunes, burada verdiği ifadede ise adamın bakıcısı olduğunu dile getirdi. Tekerlekli sandalyedeki adamın, 68 yaşındaki Paulo Roberto Braga olduğu belirlendi.

'AMCA DİNLİYOR MUSUN?'

Nunes'ın tekerlekli sandalyedeki Braga'yı vezneye götürdüğü anlar, banka çalışanları tarafından kayda alındı. Kadının, 'amcası' olduğunu söylediği Braga ile konuşuyormuş gibi de yaptığı da kaydedildi. Nunes'in videoda, "Amca, dinliyor musun? Kredi sözleşmesini imzalaman gerekiyor. Eğer imzalamazsan, başka bir yolu yok. Zira senin yerine imzalayamam" dediği görüldü. Bir banka çalışanının, "Rengi iyi gözükmüyor" tepkisine kadının, "O böyle biri. Hiçbir şey söylemiyor" diye cevap verdiği de kaydedildi.

POLİS, BRAGA'NIN ÖLDÜĞÜNÜ DOĞRULADI

Yerel basında çıkan haberlere göre, polis kısa süre sonra Nunes'i dolandırıcılık suçundan tutukladı. Polis şefi Fabio Luiz, Braga'nın bankaya götürüldüğünde çoktan ölmüş olduğunu doğruladı.

(DIŞ HABERLER SERVİSİ)

Etiketler brezilya kredi banka