Balotelli: 10 milyon euro maaşa kardeşimin takımında bile oynarım

Adana Demirspor'un İtalyan forveti Mario Balotelli, "PSG'de oynar mısın?" sorusuna, "İmkanı yok" dedi. Balotelli, "10 milyon euro teklif etseler?" sorusunu ise, "Hemen kabul ederim" diye cevapladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yukatel Adana Demirspor geçtiğimiz ay kadrosuna tekrar kattığı eski futbolcusu Mario Balotelli TvPlay'e açıklamalarda bulundu.

İtalyan yıldız, geleceği hakkında 'PSG'den teklif gelse gider misin?' sorusuna, "İmkanı yok, olamaz çünkü ben Marsilya ve Nice'de oynadım bu yüzden bu mümkün değil" sözlerini söyledi.

Moderatörün PSG'ye gitmem cevabı üzerine 'Peki 10 milyon Euro maaş teklif etseler?' sorusuna Balottelli şu sözlerle cevap verdi:

"Elbette oynarım. Bu durumda hemen kabul ederim çünkü 10 milyon Euro karşılığında kardeşimin takımına bile katılır ve orada oynarım"

Sezon başında olaylı bir şekilde İsviçre ekibi Sion'dan ayrılan Mario Balotteli, Adana Demirspor'a geri dönmüştü.

Mario Balotelli’nin kardeşi Enock Barwuah, Türkiye’deki kısa süreli Adana Demirspor ve Menemenspor maceralarının ardından geçen yıl İtalya Amatör Ligi’ndeki Rovato Calcio’da forma giymeye başlamıştı. (HABER MERKEZİ)