Bakırköy'de güzellik merkezinde yangın

Bakırköy'de bir güzellik merkezinin solaryum bölümünde yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangında yaralanan olmadı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bakırköy'de bir güzellik merkezinin solaryum bölümünde yangın çıktı. Binanın 4'üncü katında çıkan yangın nedeniyle kısa sürede tüm binayı duman kapladı, apartmandakiler tahliye edildi.

DHA'nın aktardığına göre Yeşilyurt Mahallesi, Sipahioğlu Caddesi'nde saat 12.30 sıralarında, 4 katlı bir binanın 2'nci katındaki güzellik merkezinin solaryum bölümünde yangın çıktı. Binayı saran dumanlar paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında yaralanan olmazken, binanın ikinci katında hasar oluştu. 

'HASTALARI DIŞARI ÇIKARTTIK'

Binanın alt katındaki özel kliniğin çalışanı Büşra Yapıcı, "Yangın ihbarı alınca önce klinikte yangın çıktı sandık, hastaları dışarı çıkarttık" dedi. Sibel Caneri ise "Ben doktoru beklerken, 'boşaltın' diye sesler duyduk. Bir çıktık her yerde duman var. Kıyafetlerimizi koridorda giydik. İtfaiye zamanında geldi. Can kaybı yok. Dumanlar çok fazlaydı. Neyse ki kimseye bir şey olmadı" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)