Bakan Varank: Geleceğin Aziz Sancar'ları Yozgat'tan çıkacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: TÜBİTAK'ın desteğiyle Yozgat'ta bir bilim merkezini hızla hayata geçireceğiz. Geleceğin Aziz Sancar'ları inşallah Yozgat'tan çıkacak...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, Yozgat Bozok Üniversitesi Teknopark’ta bulunan firmaları da ziyaret etti.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Yozgat'ta düzenlenen 'Halk İftarı' programına katıldı. 

Buradaki konuşmasında sanayi üretiminin, ihracatın arttığını anlatan Varank, bu başarıların yanı sıra en kısa sürede enflasyonda da kalıcı düşüşün görülebileceği bir döneme gireceklerini savundu ve özetle şunları söyledi:

TÜM VATANDAŞLAR EVLERİNDE HİSSEDECEK: Bizim parolamız yatırım, üretim, istihdam ve ihracat. Bu politikanın meyvelerini yavaş yavaş alıyoruz, almaya devam edeceğiz. Enflasyonda elde edeceğimiz stabilizasyonla birlikte üretim, ihracat ve ticaretteki bu canlanmanın yansımalarını tüm vatandaşlarımız evlerinde hissedecek.

TÜBİTAK DESTEĞİYLE BİLİM MERKEZİ: Yozgat'ın gençleri için, önemli bir müjdeyi de şehre duyurduk. TÜBİTAK'ın desteğiyle şehirde bir bilim merkezini hızla hayata geçireceğiz. 

Bazı muhalif kanallar Yozgat'a bilim merkezi kurulmasına yönelik kinayeli başlıklar attı. Onlar bilmiyor ki bizim hayallerimize onların akıllarının erişme şansı yok. Biz Yozgatımıza bilim merkezi kazandırıyoruz ve Yozgat'taki gençler, bilimi öğrenerek büyüyecekler ve geleceğin Aziz Sancar'ları inşallah Yozgat'tan çıkacak. Onların hayal dahi edemediklerini biz hayata geçiriyoruz. (HABER MERKEZİ)