Bakan Işıkhan: Cumhurbaşkanımıza vefa borcumuz var, tüm şehirleri alacağız

Yerel seçimlere yönelik konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı vefa borcu olduğunu söyledi. Kocaelililerden destek istedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti tarafından düzenlenen "Şehir Buluşmaları" kapsamında Kocaeli Valiliği'ni ziyaret etti. Yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan Işıkhan, "İnşallah sizin gayretlerinizle bu süreci başarıyla ve zaferle tamamlayacağız. Cumhurbaşkanımıza karşı bir vefa borcumuz var. Kocaeli, bunu hep en iyi şekilde yaptı. Allah utandırmasın. Daha da iyi olacak inşallah. Tüm ilçe belediyelerimizi alacağız inşallah. Hep birlikte çalışarak, tekrar bu başarıya ulaşacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Işıkhan, "Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı hedefine ulaşabilmemiz için de son bir çabaya daha ihtiyacımız var. Sayın Cumhurbaşkanımızın yerel yönetimlere ne kadar önem verdiğini biliyorsunuz. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından başlayan o sürece hepimiz millet olarak tanıklık ettik" ifadelerini kullandı.

 

'EKONOMİMİZİ GÜÇLÜ HALE GETİRMEDİĞİMİZ TAKDİRDE SORUMLULUKLARIMIZI BAŞARIYLA YERİNE GETİREMEYİZ'

Işıkhan, Türkiye'nin 'inanılmaz bir sosyal devlet yapısı'na sahip olduğunu savunarak, "Ama ekonomimizi güçlü hale getirmediğimiz takdirde sosyal devlet ve sosyal sorumluluklarımızı başarıyla yerine getiremeyiz. Bu yüzden Allah daha iyi işler yapmayı nasip eder inşallah" diye konuştu.

Partililere teşekkür eden Işıkhan, "Bu dava hepimizin davası, bu dava Türkiye'nin davası. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, inşallah Allah'ın izniyle refah seviyemizi yükseltip gelişmiş 10 ülkenin de ötesine geçerek bu süreci hep birlikte gerçekleştireceğiz. Gerçekleştirirken de temel hedefimiz, çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakmak" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)