Bahçeli'nin hedefi Kılıçdaroğlu: O afişin önünde poz vermek Türkiye'ye meydan okumaktır

MHP lideri Bahçeli Elazığ'da asılan afişlere sahip çıktı: Bu pankartların hepsi doğru hatta fazlası vardır. Afişin önünde poz verip 'barışacağız' demesi, tüm Türkiye'ye meydan okuma küstahlığıdır.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Erzurum'da düzenlediği 'Aday Belli, Karar Net' mitingine katıldı. Buradaki konuşmasının büyük bölümünü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ayıran Bahçeli, Elazığ'da asılan afişlere destek verdi. 

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:

-Çizilecek sınırlarımız yok, milletimiz yok, paylaşılacak vatanımız yok. Hainler ve haşhaşiler boşuna heveslenmesin, susacak ezanımız yok, inecek bayrağımız yok. İster Biden'ı alsınlar yanlarına, ister Pelosi'yi verelim refakatlerine. Yetmedi FETÖ'den yardım dilensinler.

- İktidarı ve siyasi ikbali gecenin zifiri karanlığında arayan Türkiye muhaliflerinin kalın maskesi 2023’te yırtılıp atılacaktır.

- 2023 yılında Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını hep birlikte kutlayacağız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ikinci dönemine geçmiş olacağız. Terörü bitirmiş, işsizliği yenmiş, her insanımız şefkatle kucaklamış, yükseldikçe yükselmiş bir Türkiye gerçeğine hep birlikte ulaşacağız. Türkiye'yi büyüteceğiz, umutları büyüteceğiz, huzuru büyüteceğiz. Yol haritamızı hazırladık, rotamızı çizdik.

ADAYIMIZ ERDOĞAN

- Önümüze fitne bariyeri çizenleri ezip geçtik. Cumhur İttifakı olarak birleştik. Varsın birileri köhne Cumhurbaşkanı adaylarını araya dursun. Varsın birileri sahnenin önünde masaya oturup, sahnenin ardında çıkar kavgasına tutuşsun. Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. 

-Türk milletinin sinir uçlarıyla oynuyorlar. Milli ve manevi hassasiyetlerimizi tahriş ederek tahammül testi yapıyorlar. CHP Genel Başkanı 2 Ağustos 2022 tarihinde Erzurum’a gelerek partisinin sözde grup toplantısında konuştu, yalanlarına bin yalan kattı, istismarlarına yenilerini ekledi. Bu ziyaret esnasında yürekli bir vatandaşımız karşısına geçip, “Niye PKK ile ittifak yapıyorsunuz?” diye sordu mu? Elbette babayiğitçe sordu.

Peki Kılıçdaroğlu ne cevap verdi: “Kim PKK’ya yandaş çıkıyorsa Allah belasını versin” dedi mi, evet yüzsüzce dedi.

- Aynı Kılıçdaroğlu’nun, 28 Mayıs 2022 tarihinde partisinin belediye başkanları Çalıştayının yapıldığı Van’da dediği aynen şuydu: “Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasını istiyorsanız, Osman Kavala’nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız.”

- Ey Kılıçdaroğlu, bu yetkiyi nereden alıyorsunuz? Kimlere mesaj yolluyorsunuz? Mahkeme misiniz? Hâkim misiniz, savcı mısınız? Cezaevinde bulunan bir terör suçlusunu dışarıya nasıl çıkaracaksınız? Aziz Dadaşlar söyleyiniz bana; Demirtaş PKK’lı değil mi? Demirtaş terörist değil mi? Demirtaş bölücü değil mi? Demirtaş hain değil mi? 6-8 Ekim olaylarında 37 kişinin katili değil mi? Dahası Osman Kavala Türkiye aleyhtarı bir casus değil mi?

- Gakkoşlar Elazığ’a giden Kılıçdaroğlu’na ders verdi. Kılıçdaroğ'lunun 'Demirtaş ile Osman Kavala serbest kalsın' sözü cümle aleme gösterildi. CHP'li bir milletvekilinin utanmadan 'Türkiye maalesef Azerbaycan'a yardım ediyor' sözleri de pankartlara yansıdı. Bu pankartların hepsi doğru hatta daha fazlası vardır. Kılıçdaroğlu’nun sözleri hakaret içerikli bir iftiradır. Kılıçdaroğlu, afişin önünde poz verip 'barışacağız' demesi, tüm Türkiye'ye meydan okuma küstahlığıdır. Senin madalya takacağın, PKK'ya müzakere teklifi olarak görülmeyecek midir? Eğer kalbi kırık birisi varsa onlar şehit analarıdır. Kılıçdaroğlu kimi kandırıyorsun, herkesi kör ve ahmak mı sanıyorsunuz? Bu fotoğraf vatan haini Demirtaş'a 'seninleyim' mesajıdır. Zamanı geldiğinde hesabı sorulacaktır.

- Kılıçdaroğlu, PKK'nın emellerine sarılmıştır. Bir defa da olsa dürüstçe olsa itiraf etsin. İmralı canisinin serbest kalmasını diğer ittifak ortaklarıyla konuştu mu? Böyle bir gizli ajandaları var mı?''

Ayrıntılar geliyor...