Baba şikayetini geri çekmedi, 8 yaşındaki oğlu vuruldu

Adana'da kendisini ayağından yaralayan kişilerden şikayetini geri çekmeyen A.K.'nin evine silahlı saldırı düzenlendi. 8 yaşındaki M.K. kasığından yaralandı.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana Yüreğir ilçesi Başak Mahallesi Çukurova Caddesi'nde lastikçilik yapan 5 çocuk babası A.K., 2 yıl önce husumetli oldukları aileden Y.Y. tarafından tabancayla bacağından vurulup yaralandı. Damarları parçalanan A.K.'ye yapay damarlar takıldı. Y.Y. tutuklandı.

İddiaya göre, şikayetini geri çekmesi için A.K. ve eşi H.K.'ye baskı yapan Y.Y.'nin ailesi, ölüm tehdidinde bulundu. A.K.'nin şikayetini geri çekmemesi üzerine, hala tutuklu olan Y.Y.'nin ailesinden kişiler evine gidip, tehditler savurdu.

DHA'nın haberine göre olayların ilkinde, 10 gün önce A.K.'nin annesi Z.K. darbedildi. 7 Ekim'de meydana gelen olayda ise motosikletli 2 kişi ailenin evine silahla ateş açtı. A.K.'nin 5 çocuğundan ortancası olan 8 yaşındaki M.K., kasığından yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan M.K.'nin tedavisi sürüyor.

Polise şikayette bulunduğunu ancak saldırıyı gerçekleştiren ve azmettirenlerin hala sokakta gezip, tehdit mesajları gönderdiğini anlatan anne H.K., "Can güvenliğimiz yok, bu kişilerin bir an önce yakalanmasını istiyorum. Bir oğlum yaralandı, hastanede. 'Çocuklarınız, hiçbiriniz kalmayacaksınız, yarım kalan işi tamamlayacağız' diye mesajlar atıyor. Yarın başka bir çocuğumun katledilmesinden korkuyorum" diyerek yardım istedi. (HABER MERKEZİ)

 

Etiketler adana saldırı çocuk