Ayvalık Açık Hava Film Geceleri başlıyor

Ayvalık Açık Hava Film Geceleri kapsamında Venedik, Cannes, Sundance başta olmak üzere önemli festivallerde gösterilen, ödüllü filmler izleyiciyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Seyir Derneği tarafından Ayvalık Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Açık Hava Film Geceleri,  8-17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

Ayvalık Açık Hava Film Geceleri kapsamında Venedik, Cannes, Sundance ve Berlin başta olmak üzere önemli festivallerde gösterilen, ödüller alan, Oscar ve Altın Küre ödüllerinde adlarını duyuran yapımlar izleyiciyle buluşacak. Festival kapsamında gösterilecek filmler arasında, "Joker"deki performansı ile En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ı kazanan Joaquin Phoenix ve çocuk oyuncu Woody Norman’ın başrollerini paylaştığı "Yaşamaya Bak",  Pénelope Cruz’a Venedik’te En İyi Kadın Oyuncu Ödülü kazandıran Pedro Almodóvar imzalı "Paralel Anneler", bu yıl Oscar’larda En İyi Uluslararası Film, En İyi Belgesel ve En İyi Animasyon dallarında adaylığı bulunan Jonas Poher Rasmussen’in yönettiği "Kaçış" yer alıyor.

Her gün 21.30’da ve iki filmin gösterileceği 15 Temmuz’da ise saat 21.00’de başlayacak filmler Ayvalık Belediyesi Yeni Binası’nın bahçesinde izlenebilecek. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)