Ayşenur Arslan: Emine Erdoğan ve Bahçeli de zafer işareti yapmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun zafer işareti yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nu hedef almasının ardından Bahçeli ve Emine Erdoğan'ın da benzer fotoğrafları ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Millet İttifakı'nın Van mitinginde zafer işareti yaptığı gerekçesiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nu hedef almıştı. Soylu'nun bu açıklamasının ardından MHP lideri Devlet Bahçeli ve Emine Erdoğan'ın da benzer fotoğrafları olduğu ortaya çıktı.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün Van'da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte seçim mitingi yaptı. Ekrem İmamoğlu ile birlikte mitinge gelenleri selamlayan Dilek İmamoğlu, burada zafer işareti yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bu Bay Bay Kemal Van'da bir miting yaptı. Van'da yaptığı mitinge aynı zamanda Ekrem İmamoğlu da hanımı ile beraber katıldı. HDP bayrağı salladılar, PKK'nın yaptığı zafer işaretini yaptılar" ifadelerini kullandı.

Soylu'nun bu sözleri tepkilere neden oldu. Halk TV programcısı Ayşenur Arslan, bugünkü Medya Mahallesi programında "Şuna ne cevap verir, ona ben de bir şey söyleyemeyeceğim. Böyle yapanlar (zafer işareti) arasında iki isim buldum. Biri Erdoğan'ın eşi, diğeri ortağı" diyerek Devlet Bahçeli ve Emine Erdoğan'ın zafer işareti yaparken çekilmiş fotoğraflarına yer verdi. (HABER MERKEZİ)