Ayşenil Şamlıoğlu ve Emin Alper'den 'Ustalık Sınıfı'

"Kurak Günler"in yönetmeni Emin Alper'in 'Ustalık Sınıfı' VisionIST'de yapıldı. Oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu'nun 'Ustalık Sınıfı' ise festival direktörü Bengi Semerci'nin moderatörlüğünde gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Endüstrideki gelişmelerin tanıtıldığı, tartışıldığı ve iletişim toplantılarının düzenlendiği VisionIST, 5. yılında Beyoğlu Metrohan'da devam ediyor. VisinonIST'in ikinci günü Anna Maria Aslanoğlu'nun konuşmacı olduğu 'Yapımcılık' atölyesi ile başladı.

İpek Erden'in moderasyonunu yaptığı 'Oyunculuk' analizine Erdem Şenocak konuk oldu. Sinemada İfade Özgürlüğü' panelinde ise F. Serkan Acar ve Damla Kırkalı Lalehan Öcal'ın moderatörlüğünde katılımcılarla konuştu. 

Bu seneki 'Sinema Onur Ödülü' sahibi Ayşenil Şamlıoğlu ile 'Ustalık Sınıfı' etkinliğini festival direktörü Bengi Semerci modere etti. Geçtiğimiz yıl İstanbul prömiyerini 12'nci Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali'nde yapan ödüllü film "Kurak Günler"in yönetmeni Emin Alper'in 'Ustalık Sınıfı' ve 'Kurak Günler Analiz' etkinliği, filmin yardımcı yapımcısı İrem Akbal'ın moderatörlüğünde gerçekleşti. 

VisionIST programları 22 Kasım'a kadar Beyoğlu Metrohan'da devam edecek. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)