Aylin Dağsalgüler köşe yazılarıyla Gazete Duvar'da

Akademisyen Aylin Dağsalgüler, köşe yazılarıyla Gazete Duvar'da yer alacak. Dağsalgüler'in ilk yazısı bu gece yayında...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- İletişim ve medya alanındaki çalışmalarıyla tanınan akademisyen Aylin Dağsalgüler, Gazete Duvar'da yazmaya başlıyor. Gazete Duvar okurları, bir süredir konuk yazarımız olan Aylin Dağsalgüler'in televizyon, dijital platformlar ve genel olarak medya ve ekran kültürüne ilişkin değerlendirmelerini köşe yazılarından takip edecek. 

Aylin Dağsalgüler, lisans eğitimini Celal Bayar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde tamamladı. City University of London’da Uluslararası İletişim alanında yüksek lisans yaptı. İstanbul Üniversitesi’nde Radyo-Televizyon-Sinema alanında doktora derecesini aldı.

2005 yılından itibaren İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya Bölümü’nde çalışıyor. Medyanın ekonomi politiği, ağ toplumu, televizyon kültürü ve izleyici çalışmaları alanında dersler ile medya için proje üretimi dersi veriyor, bu alanlarda akademik çalışmalar yürütüyor. Avrupa Birliği, İstanbul Kalkınma Ajansı ve Poynter Institute destekli projelerde yönetici olarak çalıştı. 2015-2022 yılları arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Dekan Yardımcısı olarak görev yaptı. Akademik çalışmalarına ek olarak RGB YouTube kanalında Diziwiz ismiyle dizilerle ilgili 45 bölümlük bir sohbet programını öğrencileriyle birlikte hazırlayıp sundu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplum Ruh Sağlığı Bilim Kurulu üyesidir. (HABER MERKEZİ)