Ayhan Sicimoğlu'ndan Digitürk'e deprem tepkisi: Tekrar bölümler yayınlanıyor

Ayhan Sicimoğlu, depremin etkileri sürerken kendisinin "Gastronomi Maceraları ve Limonata" adlı programının eski bölümlerini yayınlayan Digitürk'e tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Merkez üssü Maraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler, 10 ilde yıkıma neden oldu. Üzerinden üç gün geçen depremlerle ilgili son resmi paylaşımlara göre 8 bin 574 kişi hayatını kaybetti, 49 bin 133 kişi ise yaralandı.

Afet bölgelerine giden muhabirler ve gazeteciler enkaz çalışmalarına ve ihtiyaçlara dair bilgiler aktarırken, Digitürk, Ayhan Sicimoğlu'nun "Gastronomi Maceraları ve Limonata" adlı programının eski bölümlerini tekrar yayınlamaya başladı.

Digitürk'ün yayınına tepki gösteren Ayhan Sicimoğlu Yapım Ekibi, yazılı bir açıklama yayınladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Sevgili izleyicilerimiz. Aralık 2021 tarihi itibarıyla Digitürk ile hiçbir bağımız kalmamıştır. Televizyonda yayınlanan Gastronomi Maceraları ve Limonata bölümleri eski bölümlerin tekrarıdır. Böyle acı bir dönemde ekranda denk geldiğiniz bu programlardan Ayhan Sicimoğlu ve bizler sorumlu değiliz. Bilginize sunarız. Yaşanan felaketin üzüntüsünü ve acısını tüm kalbimizde hissediyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz."

(HABER MERKEZİ)