Aydemir Akbaş: Bu ikinci kanserim, ben inatçıyım

Geçtiğimiz aylarda yeniden kansere yakalandığını duyuran Aydemir Akbaş, sağlık durumu hakkında konuştu. Akbaş, "Dört tane kemoterapi geçireceğim. Şu an gidişat iyi, doktorlar memnunlar" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hikâyesini ve yapımcılığını Zeki Sincar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Servet Aksoy’un oturduğu "İntikam Oyunları" filminin galası yapıldı. Galaya katılan isimler arasında Aydemir Akbaş da vardı.

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre, geçtiğimiz aylarda yeniden kansere yakalandığını duyuran Akbaş, sağlık durumu hakkında konuştu. Akbaş, "Dört tane kemoterapi geçireceğim. Şu an gidişat iyi, doktorlar memnunlar. Aşağı yukarı ben de memnunum. Sadece biraz kilo verdim. Onu da halledeceğiz. Ben alışığım, bu benim ikinci kanserim. Ben inatçıyım" ifadelerini kullandı. 

 'İLK BENDEN DUYUN İSTEDİM'

Akbaş, yeniden kansere yakalandığını, "Herkese merhaba. Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Sn. Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim. Şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam… Sevenlerime, yakınlarıma selamlar sevgiler..." sözleriyle duyurmuştu.

'İNADIM İNAT, KANSERİ YENECEĞİM'

 Açıklamasının ardından hakkında çıkan iddialara da tepki gösteren Akbaş, "Herkes arıyor, yakınlarım merak ediyor, üzülüyor... Böyle hassas bir durumda 'Öldü, yoğun bakımda' gibi haberlere itibar etmeyin. Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın diye durumumu sosyal medyada açık açık anlattım. Tedavim henüz başlamadı. En uygun ilaç aranıyor. O ilaç bulunduğu takdirde 5-6 seans kemoterapi yapılacak. Geçen sefer de gırtlak kanserini yenmiştim. Bende hem Arnavutluk hem de Lazlık var. İnadım inat! Kanseri yeneceğim" diye konuşmuştu.