Ayçiçek yağında 'indirim' oyunu: Markete gidenler bulamadı

Hükümete yakın yayın organlarında 5 litrelik yağın 70 liranın altına düştüğü haberleri yer aldı. Ancak haberleri duyarak marketlere gidenler 'Tükendi' cevabıyla karşılaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Dövizin düşmesinin ardından gözler gıda ürünlerinde yapılacak indirime çevrildi. Bugün sosyal medyada ve hükümete yakın yayın organlarında başta A101 olmak üzere 5 litrelik yağın 70 liranın altına düştüğü haberleri yer aldı. Ancak bu haberleri duyarak marketlere gidenler hüsranla karşılaştı.

Zira 66.50 lira fiyatla satılan 5 litrelik yağ marketlerde değil internetten satışa sunuldu ve sınırlı stokta tutuldu. İnternet üzerinden satın almak isteyenler kısa sürede “Ürün stoklarımızda tükenmiştir” yazısıyla karşılaştı. İnternette stoklarda tükenmiş 5 litrelik ürün 66.50’den satılıyor gözükürken, aynı markanın 2 litrelik ürünü ise internet sitesindeki fiyatı 74.90 TL olarak kaldı.

İndirim haberini alıp markete gidenler ise “Tükendi” cevabıyla karşılaştıklarını söyledi.

A-101 müşteri hizmetleri, 66.50 TL fiyatlı 5 litrelik yağın sadece internet üzerinden satışa sunulduğunu, stokların bittiği ve bir daha ne zaman yapılacağı konusunda henüz bilgi verilmediğini açıkladı. Müşteri hizmetleri tarafından mağazalarda 3 litrelik yağın 69.95 TL'den satıldığı bilgisi verildi. (Evrensel)