Avukat Servet Bakırtaş ve müvekkili Öznur Tufan'ı öldüren Abdullah Türkoğlu tutuklandı

Kendisine dava açan Öznur Tufan ve Avukat Servet Bakırtaş'ı katleden Abdullah Türkoğlu hakkında tutuklama kararı verildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Bakırköy ilçesinde avukat Servet Bakırtaş ve müvekkili Öznur Tufan'ı tabancayla vurarak öldüren Abdullah Türkoğlu, Bakırtaş'a karşı "Kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle tasarlayarak öldürme", Tufan'a karşı da "Tasarlayarak öldürme" suçundan tutuklandı.

DHA'nın haberine göre, hakkında 2014 yılında açılan 930 bin liralık tazminat davasını geri çekmedikleri gerekçesiyle avukat Servet Bakırtaş ve davayı açan Öznur Tufan'ı öldürdükten sonra kaçmaya çalışırken yakalanan Abdullah Türkoğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.

Şüpheli Türkoğlu, cumhuriyet savcılığında poliste verdiği ifadeyi tekrar etti. Türkoğlu, ifadesi alındıktan sonra maktul Bakırtaş'a karşı "Kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle tasarlayarak öldürme" maktul Tufan'a karşı da "Tasarlayarak öldürme" suçundan tutuklanma talebiyle hakimlik sevk edildi.

Bakırköy Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, savcılığın talebini kabul ederek şüphelinin tutuklanmasına karar verdi. (HABER MERKEZİ)