Atatürk Üniversitesi'nden hayatını kaybeden akademisyene veda

Odasında geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden akademisyen için görev yaptığı Atatürk Üniversitesi'nde tören düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Atatürk Üniversitesi'ndeki odasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtilen 63 yaşındaki Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Rıdvan Küçükali'nin cenazesi, memleketi Trabzon'un Sürmene ilçesine gönderildi.

AA'nın haberine göre, Küçükali için görev yaptığı ve yaşamını yitirdiği Edebiyat Fakültesi önünde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, akademisyenler, öğrenciler ve aile bireyleri katıldı.

Çomaklı, burada yaptığı konuşmada, çok üzgün olduğunu belirterek, aileye ve üniversite camiasına baş sağlığı dileklerinde bulundu. Çomaklı, ayrıca Küçükali'nin isminin Edebiyat Fakültesinde yaşatılacağını söyledi.

Özgeçmişi okunan ve helallik alınan Küçükali'nin naaşı, cenaze aracına konuldu. Küçükali'nin cenazesi, dualar eşliğinde memleketi Trabzon'un Sürmene ilçesine uğurlandı. Evli ve 2 çocuk babası olan Küçükali'nin uzun yıllardır Erzurum'da görev yaptığı öğrenildi. (HABER MERKEZİ)

Etiketler Erzurum kalp krizi