'Aşk Gemisi' dizisindeki Ayzek'ten Cem Yılmaz'a: Merhaba Cem...

'Aşk Gemisi' dizisinde Isaac Washington karakterine hayat veren Ted Lange, Cem Yılmaz'a sürpriz yaptı. ''Sevgili Cem, Ben Ted Lange, Aşk Gemisi'nden Isaac...''

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 'Aşk Gemisi' (The Love Boat) dizisinde Isaac Washington karakterini canlandıran Ted Lange, "Karakomik Filmler" serisinde yer alan Ayzek karakterini canlandıran Cem Yılmaz'a seslendiği bir video çekti. Lange, videoda 'Sevgili Cem, Ben Ted Lange, Aşk Gemisi'nden Isaac...'' ifadelerini kullandı. 

Yılmaz, Ted Lange'un videosunu Instagram hesabından paylaştı. Yılmaz paylaşımına, "''Ayzek'ten Ayzek'e selam olsun. Love you Ted Lange. Liseden arkadaşım Sami'nin bir hediyesi'' notunu düştü. 

1977-1986 yılları arasında ABD'nin ABC kanalında 9 sezon oynayan 'Aşk Gemisi' dizisinde oynayan Ted Lange, Isaac Washington karakterine hayat verdi. Cem Yılmaz da bu karakterden esinlenerek Ayzek karakterini yarattı. 

'Aşk Gemisi' dizisinin barmeni Isaac Washington (Ayzek), Ocean Princess (Pasifik Prensesi) gemisinin her bölümünde ortamı neşelendiren ve kendisinden beklenmeyen derecede olgun kurgusal bir karakter. Cem Yılmaz'ın ilk olarak "Karakomik Filmler" serisinde yer alan, daha sonra "Do Not Disturb" filminin başrolü olan Ayzek'in ise odasının her tarafında Isaac Washington'un resmi yer alıyor.