Arifoğlu'nun açıklaması tepki çekti: O Arifoğlu başka Arifoğlu

Singapur'da, yasaklı maddeler bulunduğu gerekçesiyle Türkiye'den ihraç edilen 'Arifoğlu' markalı 3 ürün için toplatma kararı verildi. Şirketin açıklaması tepki çekti: Bizi paketlerimizden tanıyın...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Singapur Gıda Ajansı (SFA), Arifoğlu Baharat'ın Türkiye'den ithal edilen üç ürününde, gıdalarda kullanılması yasaklı olan endüstriyel renklendiriciler tespit edildiğini duyurdu. Potansiyel kanserojen madde içeren üç baharat için ülkede toplatma kararı verilirken, şirketten açıklama geldi. 

Arifoğlu Baharat Singapur'a direkt ihracatlarının olmadığını, SFA'nın kararının isim hakkını kullanan başka bir firmayla ilgili olduğunu savundu. 

'YANGIN ÇIKTI, BAŞKA TEDARİKÇİDEN ALDIK' 

 

Arifogluonline'dan yapılan açıklamada,  "Değerli Tüketicilerimiz; Sosyal Medyada gündeme gelen, Singapur Gıda Bakanlığı’nın red ettiği ürünler hakkındaki haber markamıza ve ürünlerimize ait değildir. Konunun muhatabı isim hakkını yarı yarıya kullanan diğer Arifoğlu firmasıdır. Singapur’la herhangi bir iş ilişkimiz bulunmamaktadır. Bahsi geçen katkı maddelerini hiç bir ürünümüzde kullanmamaktayız. Ürünlerimizi ambalajlarından ve içerik açıklamalarından ayırt edebilirsiniz. Arifoğluonline.com üzerinde yer alan tüm ürünlerimizi güvenle kullanabilirsiniz" ifadeleri yer aldı.

Açıklama tepki çekti.

(HABER MERKEZİ)