Ardan Özmenoğlu, 'Mimoza' heykelleri ile Trendyol Sanat'ta

Sanatçı Ardan Özmenoğlu'nun Trendyol’a özel sadece 50 edisyon üretilen Mimoza isimli mini heykelleri Trendyol Sanat üzerinden sanatseverlere sunulacak. 

Google Haberlere Abone ol

Türkiyeli çağdaş sanatçı Ardan Özmenoğlu'nun ‘Mimoza’ adlı limitli edisyon heykelleri, 24 Şubat itibariyle GLOBART iş birliğiyle Trendyol Sanat'ta sanatseverlerle buluşacak. Özmenoğlu tarafından sadece 50 adet üretilen 10,5 x 9 x 9 cm boyutlarındaki Mimoza isimli eserler, sanatçı imzalı teslim edilecek.

150’den fazla sanatçının bine yakın eserini sanatseverlerle buluşturan Trendyol Sanat, her ay işbirliği yaptığı farklı bir sanatçının eserini limitli veya açık edisyon olmak üzere kısa süreliğine satışa sunuyor. Trendyol Sanat’ta resim, baskı, gravür, fotoğraf, heykel, cam, seramik, illüstrasyon ve grafik olmak üzere birçok esere, Trendyol mobil uygulamasından ve www.trendyol.com/sanat adresinden ulaşılabiliyor.

ARDAN ÖZMENOĞLU KİMDİR?

Popüler kültüre ve hayata ait ifade ve imgeleri sanatında yorumlayan Ardan Özmenoğlu lisans ve lisansüstü eğitimini Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi'nde tamamladı. Berkeley'deki Kala Art Enstitüsü’nde, Berlin'deki Ateliergemeinschaft Milchhof e.V.'de, Belçika'daki Frans Masereel Centrum'da, Viyana'daki Kulturkontakt Austria'da ve Venedik'teki Glasstress'te konuk sanatçı olarak yer aldı.

İşaretler ve imgeler arasından kurduğu ilişki ile güncel sanatı kendine özgü tarzıyla yorumlayan Ardan Özmenoğlu; post-it resimler, cam heykeller ve neon eserleriyle konuları kendine özgü ifade biçimiyle ele alıyor. Sanatçının son kişisel sergisi Anna Laudel Galeri, Düseldorf’da gerçekleşen "Alles Wunderbar" olmak üzere, Amerika, Avrupa ve Türkiye'de kişisel ve karma sergiler yaptı. 

İLANDIR