Arda rekabetinde yeni hamle: Madrid, Roberto Carlos'u devreye soktu

Barcelona ve Real Madrid'in arasındaki Arda Güler rekabetinde yeni perde: Real Madrid, bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen eski futbolcu Roberto Carlos'u İstanbul'a göndermeyi planlıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yaz transfer döneminin en çok konuşulan ismi Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler. Barcelona'nın, kulüp yetkilileri Deco ve Mateu'yu transfer için görevlendirerek İstanbul'a göndermesi, Real Madrid'i de harekete geçirdi.

İki kulüp arasında yaşanan rekabette, Madrid ekibi Roberto Carlos'u devreye soktu. Goal Türkiye'nin İspanyol basınından Mundo Deportivo'ya dayandırdığı habere göre, Real Madrid, Arda'nın transferinde yol alabilmek için kulübün sembol isimlerinden Emilio Butragueno ve Roberto Carlos'u İstanbul'a göndermeyi planlıyor.

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Carlos, halen Real Madrid'de Kurumsal İletişim Direktörü olarak çalışıyor.

17 MİLYON EURO İÇİN HAZIRLAR

Güler'in Fenerbahçe'yle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen 17,5 milyon euro'luk serbest kalma maddesi bulunuyor. Avrupa kulüpleri bu maddeyle Arda Güler'i transfer etmek istiyor.

Real Madrid'in, Barcelona'nın yaşadığı mali sıkıntıdan faydalanıp bu yarışta öne geçebileceği de iddialar arasında. (HABER MERKEZİ)