Arda Bektaş, Armağan Çağlayan'a konuştu: 'Babam destek oldu'

Çektiği makyaj videolarıyla tanınan Arda Bektaş cinsiyet değiştirdi. Armağan Çağlayan'ın programına konuk alan Bektaş, yaşadığı cinsiyetçi baskıları ve ötekileştirmeleri anlattı. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sosyal medya fenomeni ve makyaj sanatçısı Arda Bektaş, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalında yayınlanan programına konuk oldu. Cinsiyet değiştirme sürecinden bahseden Bektaş babasının kendisine destek olduğunu söyledi.

Arda Bektaş "Gelen tepkiler beni yıldırmamıştı, beni yıldıran babama açıldığım videonun altına gelen 'Benim evladım olsa tecavüz ederdim' yorumları oldu, kanımı dondurdu. Bunu da bir şekilde aştım okumuyorum kötü yorumları... Yeni Arda oldum, bir şeyleri yeni öğreniyorum" dedi.

"Beyaz giydiğim için meme ucum görünüyor bunu nasıl kapatacağımı bilmiyorum, meme pedlerini aldım taktım baktım kötü görünüyor, çıkardım. İlk kez böyle sokağa çıktım video çektim" diyen Bektaş "Korkunç yorumlar aldım, göğüs ucunun bu kadar nefret haline dönüşmesi beni şaşırttı. Bunlarla savaşmayı da öğrenmem gerekiyor" dedi.

"Değişmedim ki kendim oldum!" diyerek pek çok estetik operasyon geçiren Arda Bektaş adını da Arya olarak değiştirdiğini geçtiğimiz gün sosyal medyada duyurmuştu.