Antalyasporlu raketlerden 11 madalya

Atatürk’ün Antalya’ya Geliş Yıl Dönümü Turnuvası'nda Antalyasporlu raketler salondan derecelerle ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Antalya İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Atatürk’ün Antalya’ya Geliş Yıl Dönümü Turnuvası Antalya Spor Salonu’nda düzenlendi. Turnuvada rakiplerini geride bırakan çeşitli yaş kategorinden Antalyasporlu raketler salondan derecelerle ayrıldı.

Minik Erkekler klasmanında karşılaşmalara çıkan Asım Efe Kızıl ve Deniz Devrim Vural ilk iki sırayı alırken aynı yaş grubunda yarışan Antalyasporlu İlayda Demirci ve Asmin Korkutan da ilk iki sıranın sahibi oldular.

Küçük Kızlar kategorisinde bulunan akrepler Sena Kılıç, Elif Temimhan ve Talya Büyüközer sırasıyla ilk 3 sırayı alarak ayrı bir başarıya imza atarlarken bir üst yaş kategorisi olan Yıldızlarda yarışan Nazlınur Akgün de birinci oldu.

Yıldız yaş grubunda raket sallayan Antalyaspor’un erkek sporcularından Ayhan Shirmohammed ve Fatih Bozkurt’un sırasıyla birinci ve ikinci olarak madalya aldıkları turnuvada madalya alan en büyük Antalyasporlu ise Genç Kızlar kategorisinde birinci olan Rüya Öztorun oldu.

Etiketler antalyaspor tenis