Antalyaspor-Beşiktaş finaline 250'şer taraftar alınacak

Türkiye Kupası'nda final mücadelesinde Antalyaspor ile Beşiktaş, yarın karşı karşıya gelecek. Daha önce seyircili oynanacağı açıklanan maça 250'şer taraftar alınacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - TFF, 18 Mayıs Salı günü İzmir'de oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finaline, stadın yüzde 30 oranında seyirci alınacağını duyurmuştu. Bugün yapılan açıklamalarda ise bu sayının 250'şer taraftarla sınırlı olacağı duyuruldu.

Antalyaspor bugün bir açıklama yaparak maça seyirci alınmayacağının taraflarına iletildiğini duyurdu. Kırmızı-beyazlılardan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"18 Mayıs Salı günü Beşiktaş JK ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası Finali’nin seyircisiz olacağı tarafımıza iletilmiştir.

Taraftarımız ile bir arada olamayacağımızı üzüntü ile belirtir, kamuoyunun bilgisine sunarız."

SADECE 250'ŞER TARAFTAR

TFF'den yapılan açıklamada ise T.C. İçişleri Bakanlığı’nın 16 Mayıs 2021 tarihinde yayımlanan ve 1 Haziran 2021 tarihine kadar devam edecek "Kademeli Normalleşme Tedbirleri" genelgesi sonrasında, stat kapasitesinin 1/3 oranında seyirci alınmasına ilişkin daha önce alınan kararın  tekrar değerlendirildiği belirtildi. Açıklamada, "Bu kapsamda, İzmir Gürsel Aksel Stadyumu’ndaki final müsabakası için her iki kulübümüze de 250’şer kişilik kontenjan ayrılmıştır" denildi. (HABER MERKEZİ)