Antalya'da 5 yıldızlı otele taşındı: 'İngiltere'den daha ucuz'

Manchester'daki dairesi için 950 sterlin ödediğini anlatan John Kerr, "İngiltere'de ne işim var ki" diyerek Antalya'da kaldığı 5 yıldızlı her şey dahil otelin daha ucuza mal olduğunu belirtti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye'de yaşamanın İngiltere'den çok daha ucuz olduğunu söyleyen 24 yaşındaki Josh Kerr, 1 ay boyunca Antalya'da bulunan 5 yıldızlı her şey dahil bir otelde kaldı. Manchester'daki dairesi için kira ve faturalarla beraber ayda 950 sterlin (yaklaşık 36 bin 970 TL) ödediğini söyleyen İngiltere vatandaşı Kerr, Antalya'daki seyahatinin 944 (yaklaşık 36 bin 700 TL) sterlin'e mal olduğunu belirtti. Kerr'in aktardığına göre bu fiyata uçak biletleri de dahil.

TikTok hesabından 48 bin takipçisi olan Kerr, seyahatinin detaylarını anlattı. 24 saat içerisinde 1 milyondan fazla görüntüleme alan videoda Kerr, "Burada herkes çok daha mutlu. Sanırım tatilde olmaları yüzünden" dedi. Kerr, şu ifadelerle devam etti: "Şaka yapmıyorum, ben Manchester'da kira, vergi ve faturalar içimn 950 pound harcıyorum. Burada kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği yiyebiliyorum. İçecekler ve atıştırmalıklar da geliyor. Benim İngiltere'de ne işim var ki."

Yaratıcı strateji uzmanı olarak çalışan Kerr, kaldığı otelden tam zamanlı çalışmaya devam edeceğini belirtti.

(DIŞ HABERLER SERVİSİ)

Etiketler ingiltere antalya otel