Annesini öldürüp 'kalıntılarını yiyen' İspanyol zanlı mahkemede

İspanya'da annesini öldürüp cesedinin parçalarını yemekle suçlanan Alberto Sánchez Gómez mahkemeye çıkarıldı. İlk duruşmada, polisin cinayet mahallinde gördüğü manzara anlatıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İspanya'da annesini öldürüp cesedini parçalamak ve kalıntılarını yemekle suçlanan Alberto Sánchez Gómez mahkemeye çıkarıldı. 66 yaşındaki annesi María Soledad Gómez'in bir arkadaşının endişelenerek polisi araması sonrasında Şubat 2019'da tutuklanan Gómez'in ilk duruşmasında, polisin olay yerinde gördüğü manzara anlatıldı.

El Mundo gazetesinin haberine göre, mahkemede aktarılan ayrıntılar şöyle: Polis olay yerine gittiğinde, dairenin içinde dağılmış ceset parçaları buldu. Bunlardan bazıları plastik kutularda saklanıyordu. Bazıları ise pişirilme aşamasındaydı. Gómez ise mahkemede, 'annesini parçalayıp yediğini hatırlamadığını' söyledi.

İspanyol basınında Gómez'in tutuklanmasından sonra yayımlanan haberlerde, o tarihte 26 yaşında olan zanlının annesini boğarak öldürdüğünü ve cesedinin parçalarını bazen yediğini, bazen de köpeğine verdiğini itiraf ettiği belirtilmişti. Gómez'e tutuklanmasından önceki dönemde kişilik bozukluğu teşhisi konduğu ve uyuşturucu kullandığı da öne sürülmüştü. İspanyol basını, Gómez'in annesine daha önceden şiddet uyguladığı için poliste kaydının olduğunu, cinayet sırasında da uzaklaştırma kararını ihlal ettiğini yazmıştı.

İspanyol medyasının yakından izlediği dava devam ediyor. (DIŞ HABERLER)