Ankaray seferlerine onarım arası

Ankara’da AŞTİ ve Dikimevi arasında hizmet veren raylı sistem Ankaray, onarım çalışmaları nedeniyle kapatıldı. Bakım çalışmaları sırasında hat güzergahı üzerinde otobüsler hizmet verecek. Hattın bugün yeniden ulaşıma açılması planlanıyor.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı EGO Genel Müdürlüğü, Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi (AŞTİ) ile Dikimevi arasındaki raylı taşımacılık sistemi Ankaray’ın onarım çalışmaları nedeniyle kapatıldığını duyurdu.

Ankaray’da bakım çalışmaları yapıldığı ve AŞTİ- Dikimevi arasında otobüsler ile ulaşımın sağlanacağı ifade edilen EGO Genel Müdürlüğü’nün konuya ilişkin açıklamasında şu bilgi yer aldı:

“EGO Genel Müdürlüğü Ankaray İşletmesi hat bakım birimlerinde, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı 01-02-03 Ocak 2021 tarihlerinde yapılmasına başlanılan ve yıllardır yapılmamış olan bakım-onarım çalışmalarında beklenmeyen arızalar çıkmıştır. Bu nedenle bugün için Ankaray işletimine kısa süreli ara verilmiştir. Gün içinde tamamlanması planlanan bakım işlemleri sırasında vatandaşlarımızın mağdur olmaması için AŞTİ- Dikimevi arasında 300 hat numaralı otobüsler karşılıklı olarak sefer yapacaktır.”
(DUVAR)

Etiketler ankaray onarım ego