Angelina Jolie’li ‘Those Who Wish Me Dead’, 14 Mayıs'ta vizyona girecek

Warner Bros.'un Angelina Jolie'li Western filmi "Those Who Wish Me Dead"in vizyon tarihi açıklandı. Film, 14 Mayıs 2021'de hem sinemalarda hem de HBO Max'te gösterime girecek. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Warner Bros., başrolünde Angelina Jolie'nin yer aldığı bir neo-Western filmi olan “Those Who Wish Me Dead”in 14 Mayıs 2021'de vizyona gireceğini duyurdu. Michael Koryta’nın aynı adlı romanından uyarlanan film, Warner Bros.’un 2021 planlarının bir parçası olarak film hem sinemalarda hem de HBO Max'te gösterime girecek. 

Beyazperde'nin aktardığına göre, film, Montana’nın vahşi doğasında çıkan bir orman yangını ortasında geçen, kadın odaklı bir Western olarak tanımlanıyor. Taylor Sheridan, filmi daha önce Charles Leavitt ve Koryta tarafından uyarlanan senaryodan yönetecek.

Filmin başrollerinde Angelina Jolie, Nicholas Hoult, Tyler Perry, Jon Bernthal, Aidan Gillen, Medina Senghore, Finn Little, Jake Weber, James Jordan ve Tory Kittles yer alıyor. Filmin yapımcılığını ise Film Rites ve Bron Studios üstleniyor. Sheridan, aynı zamanda Garrett Basch, Steven Zaillian ve Bron Studios'tan Aaron L. Gilbert ve Kevin Turen'le birlikte yapımcılık görevini de üstlenecek.