Andrea Pirlo: Herkesin üstünde baskı vardı, bunu attık

Hatayspor galibiyetinin ardından oyuncularını tebrik eden Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Pirlo, "Herkesin üstünde baskı vardı bunu attığımız için mutluyum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında Fatih Karagümrük, sahasında Hatayspor'u 3-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, maçı kazanmanın kendileri için tek seçenek olduğunu dile getirdi. 

"Kazandık ve çok mutluyum. Oyuncularımı tebrik ediyorum" diyen Pirlo, "Herkesin üstünde baskı vardı bunu attığımız için mutluyum" ifadelerini kullandı.

Hatayspor maçının zor geçeceğini bildiklerini söyleyen Pirlo, "Rakip de iyi bir ivme ile geliyordu. Kolay olmayacağını biliyorduk. Gol de yemedik bu da bizi çok mutlu etti" dedi.

Geçen hafta Fenerbahçe karşısında iyi bir oyun sergilemelerine karşın mağlup olduklarını belirten Pirlo, "Fenerbahçe'ye karşı iyi oynadık ama puan alamadık. Kazanarak devam etmek iyi olacak. Bu istek, oyun anlayışı ve bu açlıkla devam etmemiz lazım. Bir maçın yetmeyeceğini biliyoruz. İlerisi için devam edeceğiz" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)