Volkan Demirel: Bu maçı unutup yolumuza bakacağız

Fatih Karagümrük mağlubiyetinin ardından konuşan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, "Önümüzde bir kupa maçı var ona hazırlanacağız. Bu maçı unutup yolumuza bakacağız" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında Hatayspor, konuk olduğu Fatih Karagümrük'e 3-0 yenildi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Bartın'ın Amasra ilçesinde maden ocağında meydana gelen patlama hakkında konuştu.

DHA'nın haberine göre Demirel, "Bartın'da yaşanan olayda hayatını kaybedenler için başsağlığı diliyorum. Yaralıların bir an önce iyileşmelerini diliyorum. Her yerden desteğimizi ve yardımımızı vereceğiz. Bu tarz şeylerin son bulmasını istiyoruz. İnşallah böyle şeyler tekrar yaşanmaz" ifadelerini kullandı.

Fatih Karagümrük mağlubiyetinin unutup gelecek maçlara odaklanacaklarını dile getiren Volkan Demirel, "3-0 mağlup olduk. Bahanelerin arkasında sığınmaya gerek yok. İyi yaptığımız, kötü yaptığımız şeyler var. Karagümrük'ü galibiyetten ötürü tebrik ediyorum. Önümüzde bir kupa maçı var ona hazırlanacağız. Bu maçı unutup yolumuza bakacağız" şeklinde konuştu. (HABER MERKEZİ)