Anadolu Jet yolcularına 'düşen uçak' fotoğrafı gönderilince uçuş iptal oldu

Anadolu Jet'in Tel Aviv-İstanbul seferini yapmak üzere olan uçağındaki yolculara farklı havayoluna ait bir uçağın düştüğünü gösteren fotoğraf gönderilince uçuş geçici olarak iptal edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tel Aviv-İstanbul Sabiha Gökçen seferini yapmak için pist başına ilerleyen Anadolu Jet'e ait uçaktaki bazı yolcuların telefonuna farklı havayoluna ait bir uçağın düştüğünü gösteren fotoğraf geldi. Güvenlik nedeniyle uçuş geçici olarak iptal edildi. Yapılan kontrolde olumsuz bir duruma rastlanılmayınca uçak Ben Gurion Havalimanı'ndan kalkış yaptı.

DHA'nın haberine göre, Anadolu Jet'in Tel-Aviv - İstanbul seferini yapacak TK-7709 sefer sayılı 154 yolculu uçağı kalkış için pist başına ilerlemeye başladı. Bu sırada iddiaya göre uçakta bulunan bazı yolcuların cep telefonuna farklı havayoluna ait bir uçağın düştüğünü gösteren fotoğraf geldi. Yolcular durumu kabin ekibine söyledi. Kaptan pilot, Ben Gurion Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi'yle irtibata geçerek durumu bildirdi. Uçak, güvenlik nedeniyle park yerine geri döndü. Güvenlik güçlerince uçak içerisinde yapılan kontrollerde olumsuz bir duruma rastlanılmadı. Uçak 154 yolcusuyla saat 15.40'ta Ben Gurion Havalimanı'ndan kalkış yaptı. (HABER MERKEZİ)