Amy Winehouse'un babasından başrol yorumu: Kızıma benzemiyor ama iyi seçim

Amy Winehouse'un babası, kızının hayatını konu alan "Back to Black" filmi hakkında konuştu. Baba Winehouse, başrol oyuncusunu kızına benzetemediğini belirterek, "Yine de harika bir seçim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı Amy Winehouse'un hayatını konu alan "Back to Black" filminin çekimleri İngiltere'nin başkenti Londra'da devam ediyor. Winehouse'un babası Mitch Winehouse, 2011'de henüz 27 yaşındayken hayatını kaybeden kızının hayatını konu alan biyografik filmin oyuncuları hakkında konuştu. 

Ntv'nin aktardığına göre, yönetmenliğini Sam Taylor-Johnson'ın üstlendiği filmde Winehouse’u Marisa Abela canlandırıyor. Filmde Eddie Marsan'ın canlandırdığı baba Mitch Winehouse, "Marisa, her ne kadar tam olarak Amy'ye benzemese de bu rol için harika bir seçim" dedi.

'GÖRÜNÜŞE ÇOK FAZLA VURGU YAPILIYOR'

TMZ'e konuşan Winehouse, Eddie Marsan'ın da kendisine benzemediğini söyleyerek, "Görünüşe çok fazla vurgu yapılıyor. Çünkü Hollywood'da gerçek hayattaki karakterlerine benzemeyen pek çok aktör örneği var" ifadelerini kullandı. 

2011 yılında hayatını kaybeden şarkıcının Kuzey Londra’da bir caz şarkıcısı olarak başladığı kariyerini konu alan filmin senaristliğini Matt Greenhalgh üstlendi.