Amber Heard 'Aquaman 2'deki rolünün kısaltıldığını iddia etti

Amber Heard, "Aquaman 2"deki rolünün Warner Bros. tarafından azaltıldığını söyledi. Heard ayrıca, Warner Bros'un kendisini istemediğini ama filmde yer alabilmek için 'çok savaştığını' açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Warner Bros'un, Johnny Depp ile karalama davası nedeniyle gündemde olan Amber Heard'ün "Aquaman" devam filmindeki sahnelerini gelen tepkiler üzerine kısalttığı iddia edildi. Heard de, geçtiğimiz günlerde mahkemedeki ifadesinde, kendisine sunulan ilk senaryo taslaklarına kıyasla, rolünün çok kısaltılmış olduğunu ve önemli aksiyon sahnelerinin filmden çıkartılmış olduğunu söyledi. 

Beyazperde'nin aktardığına göre, Heard ayrıca, Warner Bros'un başlangıçta kendisini "Aquaman" devam filminde istemediğini ama filmde yer alabilmek için çok 'savaştığını' açıkladı. 

NE OLMUŞTU?

Şubat 2015’te evlenen ve Mayıs 2016’da boşanan çiftin arasındaki süreç, Depp’in Heard aleyhine Washington Post gazetesine aile içi istismar hakkında kaleme aldığı 2018 tarihli yazı için 50 milyon dolarlık iftira davası açması ile devam ediyor. Johnny Depp, adı açıklanmamasına rağmen yazı sonrası kariyerinin onarılamaz bir şekilde zarar gördüğünü ve günler sonra "Karayip Korsanları" serisinden kovulduğunu söyledi. Amber Heard, asılsız olduğu iddia edilen bu savunması nedeniyle geçen sene kendisine 100 milyon dolarlık bir tazminat davası daha açmıştı.

Ayrıca, The Sun’da yayınlanan bir makale nedeniyle gazeteye dava açan Depp, mahkemeyi kaybetmesi sonrası Fantastic Beasts serisinin devam filmi olan "Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore" filminden de kovulmuştu. Depp'in yerine Grindelwald karakterine Mads Mikkelsen hayat vermişti. 

Geçtiğimiz günlerde de oyuncu Amber Heard’ün "Aquaman 2" filminden çıkarılması için uzun zaman önce hazırlanan bir Change.org kampanyası yeniden gündeme geldi. 3 milyon imzaya ulaşması hedeflenen “Doğru şeyi yapın. Amber Heard’ü Aquaman 2’den çıkarın” başlıklı kampanya, şu anda 2 milyon 600 binin üzerinde katılımcı tarafından imzalandı.