Altılı Masa liderlerinden sosyal medya mesajları

Altılı Masa'nın onuncu toplantısının ardından genel başkanlar sosyal medya hesaplarından açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Altılı Masa toplantısının ardından CHP, Demokrat Parti, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve İYİ Parti liderleri sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Geçmişe değil geleceğe, nefrete değil sevgiye, öfkeye değil merhamete, korkuya değil ümide ayarlıyız. Yarının Türkiyesi İçin 'Cesaret Zamanı!' diyerek kararlılıkla ilerleyen tüm Genel Başkanlara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da "Tarihi sorumluluğumuz doğrultusunda, ülkemize gerçek anlamda demokrasi ve adaleti getirmek ve herkesin huzurlu olduğu bir Türkiye’yi inşa etmek için bir araya geldiğimiz toplantıya ev sahipliği yapan başta Sayın Ahmet Davutoğlu olmak üzere, tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise "KARARLIYIZ! Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizde yeni bir dönemi hep birlikte başlatacağız. Bu minvalde, bugün gerçekleştirdiğimiz 10. toplantımıza ev sahipliği yapan Sayın Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere, değerli genel başkanların her birine teşekkür ediyorum" paylaşımını yaptı.

Gerçek bir demokrasi kurmak istediklerini belirten Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Ülkemizin ve Milletimizin gerçek gündemleri, can yakıcı meseleleri üzerine samimi manada çözüm üretebilmek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin devlet ve kamu hayatında yol açtığı tahribatı gidermek, diğer taraftan Cumhuriyetimizi gerçek ve işleyen bir demokratik düzenle buluşturmak gayretindeyiz. Bu vesileyle bugün Gelecek Partisi ev sahipliğinde Sayın Ahmet Davutoğlu'nun misafiriydik. Başta Sayın Davutoğlu olmak üzere gayreti ve gayeyi paylaştığımız tüm Liderlere teşekkür ediyorum."

Toplantının ev sahibi Ahmet Davutoğlu'na teşekkür eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Cumhuriyetimizin yeni asrında ülkemizi kurucu değerlerine yeniden kavuşturmak hedefiyle bir araya geldiğimiz bu değerli toplantı için; Başta ev sahibi Sayın Ahmet Davutoğlu olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum" dedi. (HABER MERKEZİ)