Almanya'nın en hızlısı Eren Dinkçi

Bundesliga'da ilk devrenin en hızlı futbolcusu, Heidenheim forması giyen Eren Dinkçi oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Almanya Futbol Ligi Bundesliga'da sezonun ilk devresinde en hızlı futbolcu Eren Dinkçi oldu.

DHA'nın aktardığı bilgilere göre, Heidenheim forması giyen Dinkçi 36.41 kilometre hız ortalaması yakalayarak, Alphonso Davies, Jeremie Frimpong, Leroy Sane gibi birçok dünya yıldızını geride bırakmayı başardı.

MÜTEVAZI TAKIM DİKKAT ÇEKİYOR

Bundesliga'nın yeni ekiplerinden Heidenheim, gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Sezonun ilk yarısını Wolfsburg, Mönchengladbach, Werder Bremen gibi takımların üstünde tamamlayan ekip, ligde 9. sırada yer alıyor. 

Heidenheim'da Eren Dinkci de gösterdiği performansla takımının önemli isimlerinden birisi olmayı başardı. Bu sezon takımının ligde oynadığı 16 maçın 15'ine ilk 11'de başlayan 22 yaşındaki forvet oyuncusu bu maçlarda rakip ağları 6 kez sarsmayı başardı. Ligde Kleindienst ile birlikte Heidenem'ın en golcü ismi olan Eren Dinkçi, Almanya Kupası'nda görev aldığı tek maçta da 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

MİLLİ TAKIM TERCİHİ BEKLENİYOR

Dinkçi, U19'da Türkiye,  U20'de ise Almanya forması giydi. Daha önce gösterdiği performansla dikkat çeken Eren Dinkçi'nin adı geçtiğimiz dönemlerde bir süre İtalya'nın dev ekipleri Juventus ve Inter ile de anılmıştı. Sezon sonuna kadar Heidenheim forması giyecek 22 yaşındaki golcü, Werder Bremen'e dönecek. (SPOR SERVİSİ)