Almanya'da okulda bıçaklı saldırı: En az 4 yaralı

Almanya'nın Wuppertal kentindeki bir okulda düzenlenen bıçaklı saldırıda en az dört öğrenci yaralandı. Polis, okula operasyon düzenledi, şüpheli gözaltına alındı.

Fotoğraf: Arşiv/ AA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Almanya'nın batısındaki Wuppertal şehrinde bulunan Wilhelm-Dörpfeld Lisesi'nde bıçaklı saldırı düzenlendi. Polis, bugün yerel saatle sabah 10.00 sıralarında meydana gelen olaya ilişkin yaptığı açıklamada, saldırıda yaralı öğrencilerin olduğunu ve saldırıdan sorumlu olduğu düşünülen bir şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

BBC'nin aktardığına göre, saldırıda en az dört öğrenci yaralandı. Polisin gözaltına aldığı şüphelinin de yaralanmış olabileceği ifade edildi. Almanya'nın Bild gazetesi, öğrencilere saldıranın bir sınıf arkadaşları olduğu iddiasını dile getirirken, şüphelinin kimliği henüz netlik kazanmadı. Almanya basınına yansıyan haberlerde ayrıca öğrencilerin bıçak ve makasla saldırıya uğradığı bilgisi verildi. Polis, konuya ilişkin açıklamasında, okulda kontrolün sağlandığını, tüm öğrencilerin güvende olduğunu belirtti. 

(DIŞ HABERLER SERVİSİ)