Akşener'in konvoyunun çarptığı köpek öldü

Akşener'in geçen haftaki gezisinde konvoydaki bir aracın çarpması sonucu yaralanan köpeğe müdahale etmek isterken, köpeğin Akşener'in kolunu ısırdığı ortaya çıktı. Kazada yaralanan köpek kurtarılmadı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Her hafta bir kente giden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i, geçen haftaki gezisi sırasında bir sokak köpeğinin ısırdığı ve kuduz iğnesi yaptırdığı haberleri paylaşıldı.

Akşener'in basın danışmanı Murat İde, yaşananları Habertürk yazarı Sevilay Yılman’ a anlattı. İde, olayın Akşener'in Yalova-Termal arasındaki seyahati sırasında gerçekleştiğini belirterek, tasmasız gezdirilen sahipli bir köpeğin konvoyun önüne atladığını ve konvoydaki araçlardan birinin köpeğe çarptığını söyledi. Yaralanan köpeğin yanına giden Meral Akşener'in müdahale etmek isterken köpeğin Akşener'i kolundan ısırdığını anlattı. Olayın ardından Akşener'e kuduz aşısı yapıldı. İde, yaralanan köpeğin kurtarılamadığını söyledi.

Sevilay Yılman, İde ile görüşmesini şöyle aktardı:

"Olay, Meral Akşener’in geçtiğimiz hafta esnaf ziyaretleri için konvoyu ile Yalova-Termal arasında seyahati sırasında gerçekleşiyor.

 İddiaya göre tasmasız gezdirilen sahipli bir köpek konvoyun önüne atlıyor ve konvoydaki araçlardan biri çarpıyor.

Hayvan yaralanıyor.

Bunun üzerine Meral Hanım derhal konvoyu durduruyor ve bir hızla köpeğin yanına gidiyor.

Ve hayvanı kucağına alıp müdahale etmek istiyor ve işte o arada can havliyle olsa gerek köpek Meral Hanım'ı kolundan ısırıyor.

Hemen veterinere ulaştırılması için gerekeni yapıyor Akşener ama maalesef hayvan kurtarılamıyor. 

Bu arada sahibine ulaşılıyor. 

“Aşıları var” deniliyor ama doktor her ihtimale karşı kuduz aşısı olması gerektiğini söylüyor.

 O da bunun üzerine aşı oluyor." (HABER MERKEZİ)