Akşener'in istifasını istediği Ömer Ay: Başkanımızı asla üzmeyeceğim

Meral Akşener'in istifasını istediği İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay, "Genel başkanımızı asla üzmeyeceğim. Gerekirse istifa edeceğim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay, eski Belediye Başkanı Hasan Ünver ve iş ortaklarını yolsuzluk yapmakla suçlarken kullandığı cinsiyetçi ifadeler tepki çekti ve Meral Akşener de istifasını istedi.

Ömer Ay, partisinden henüz istifa etmediğini ancak Akşener'in ısrarcı olması durumunda görevinden istifa edeceğini açıkladı.

Ay, katıldığı bir radyo programında şunları söyledi:

"Henüz istifa etmedim ancak arkadaşlarla istişaremiz devam ediyor. Genel Başkanımız istifamızı istedi. Çok büyük bir mücadele veriyor. Genel başkanımızı asla üzmeyeceğim. Gerekirse istifa edeceğim. Ancak istifa etmek, İYİ Parti'yi bırakmak anlamına gelmez. Hala İYİ Parti İl Başkanıymış gibi çalışmaya devem edeceğim. Meydanı asla AK Partililere bırakmayacağım. İYİ Parti'yi Nevşehir'de birinci parti yapıncaya kadar mücadeleye devam edeceğim.

Ben kadınlara hakaret etmiş değilim. Ben erkeklerin birer cinsel obje olarak kullandıklarını anlatmaya çalıştım." (HABER MERKEZİ)

Etiketler ömer ay iyi parti