Akşener'den Dilara Gönder'e yanıt: Özgür basına beraber kavuşacağız...

Meral Akşener, Show TV'den istifa etmek zorunda kalan sunucu Dilara Gönder'in sorusuna yanıt verdi: "Mesleğin onurunu korumaya çalışanlar için hakkın vadettiği günler çok yakın."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin sosyal medyada yayınladığı videoyu "15 Mayıs’ta, “giderlerse gitsinler” diyenler çekip gidecek; Doktorlarımız ise baş tacı olarak kalacak!" notuyla paylaştı. 

Maraş merkezli depremlerin ardından Show TV ana haberdeki sözlerinin ardından görevinden istifa etmek zorunda kalan Dilara Gönder de Akşener'in sözlerini alıntılayıp "Ancak kendimi görünce de epey hüzünlendim. Sezona başlarken gerçekte en çok sizi görmeyi dilemiş, kısa süre sonra da binaya girişinizde sizi karşılamış ve elinizi sıkmıştım. Sayın @meral_aksener, Medyada, bizim gibi ömrünü adamışlar, hakkımız olan yerlerde olacak mıyız?" diye sordu.

Gönder'in paylaşımına yanıt veren Meral Akşener ise şu ifadeleri kullandı: "Sevgili Dilara, Sözün doğrusunu ve mesleğin onurunu korumaya çalışanlar için hakkın vadettiği günler artık çok yakın... Özgür basına, özgür fikre ve özgür topluma hep beraber kavuşacağız. En yakın zamanda, en güzel yerlerde tekrar karşılaşacağız..." (HABER MERKEZİ)