Akşener, Trabzon'a gidiyor: Adayını açıklayacak

İYİ Parti lideri Akşener, cuma günü Trabzon'a giderek hem büyükşehir belediye başkan adayını hem de kesinleşen ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 8 Aralık Cuma Günü Trabzon'a giderek başkan adaylarını açıklayacak.

Akşener liderliğindeki İYİ Parti 'ittifak yok' kararının ardından belediye başkan adaylarını açıklamak için harekete geçti. Partiden yapılan bilgilendirmeye göre İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Cuma günü Trabzon'a giderek saat 13.30'da Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde Teşkilat Buluşması'na katılacak. Akşener burada Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayını ve adaylığı kesinleşen ilçelerin belediye başkan adaylarını açıklayacak.

Akşener, saat 16.00'da ise kent merkezindeki bir otelde düzenlenecek Karadeniz Bölgesi İstişare Toplantısı'na katılacak. Trabzon, Ordu, Giresun, Rize, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt'tan partililerin katılacağı toplantı basına kapalı gerçekleştirilecek.

İYİ Parti ilk katıldığı yerel seçimlerde ittifak ile birlikte Trabzon'da Yomra ilçesini kazanmıştı. İttifakın diğer bileşeni CHP de bu seçimlerde Trabzon'da Beşikdüzü ilçesini kazanmıştı. Cuma günü gerçekleştirilecek toplantıda ittifak ile kazanılan bu ilçelerde nasıl bir yol izleneceği de görüşülecek. (HABER MERKEZİ)