Aksaray'da Saliha hemşirenin şüpheli ölümünde hastane sahibi gözaltında

Aksaray’da hemşire Saliha Tuncel’in şüpheli ölümüne ilişkin soruşturmada, Tuncel’in görev yaptığı özel hastanenin sahibi T.C. gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Aksaray'da erkek arkadaşı doktor Halil İ. A'nın (43) oturduğu rezidansın balkonundan düşen hemşire Saliha Tuncel'in (25) ölümüyle ilgili hastanenin sahibi ve başhekimi T.C. de gözaltına alındı. 

Olay, 24 Mayıs’ta sabahı, Aksaray’ın Ereğli Kapı Mahallesi’ndeki Yıldırım Rezidans’ta yaşanmıştı. Özel İnova Hastanesi’nin yeni doğan yoğun bakım servisinde görev yapan hemşire Saliha Tuncel (25), erkek arkadaşı olan ve yine aynı hastanede görev yapan uzman doktor Halil İ.A'nın (43) Yıldırım Rezidans’ın 7. katındaki dairesinin balkonundan düşerek yaşamını yitirmişti. Tuncel’in intihar ettiği öne sürülmüştü. 

HASTANE MÜDÜRÜ TUTUKLANMIŞTI

ANKA'nın haberine göre olayla ilgili soruşturmayı yürüten Aksaray Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, özel hastanenin müdürü Ç.Ö. ve Halil İ.A’yı, genç hemşireyi intihara teşvik iddiasıyla gözaltına almıştı. Adliye sevk edilen Halil İ.A. adli kontrol şartıyla serbest kalırken hastane müdürü Ç.Ö. tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

Soruşturma kapsamında, özel hastanenin sahibi ve başhekimi olan operatör doktor T.C. de bugün evinde gözaltına alındı. T.C., emniyette ifadesi alındıktan sonra Aksaray Adliyesi’ne sevk edildi. T.C. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (HABER MERKEZİ)