Akdeniz Belediyesi'nin etrafına polis bariyerleri: Bu neyin telaşı?

Akdeniz Belediyesi hizmet binasının etrafına AK Partili Başkan Mustafa Gültak’ın talimatıyla polis bariyerleri yerleştirildi. DEM Parti, "Bu neyin telaşı?" diye sordu.

Fotoğraf: MA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Mersin’in AK Parti yönetimindeki Akdeniz Belediyesi hizmet binasının etrafı 31 Mart Yerel Seçimlerine iki gün kala polis bariyerleriyle kapatıldı. AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın emniyetten bu yönde talepte bulunması üzerine yerleştirilen polis bariyerlerinin hangi gerekçe ile talep edildiği ise bilinmiyor.

Mezopotamya Haber Ajansı'nda yer alan habere göre, sabah saatlerinde geldikleri binanın önünde bariyerlerle karşılaşan belediye çalışanlarının Gültak’ın talimatı ile bir süre içeri alınmadığı da öğrenildi. Bir müddet sonra içeriye alınan çalışanların mesai saatleri içerisinde dışarıya çıkmalarına da izin verilmedi.

Akdeniz Belediyesi’nin DEM Partili Meclis Üyesi Özgür Çağlar, belediye hizmet binasının AK Partili Belediye Başkanı Gültak’ın talimatı ile karakola çevirmesine tepki gösterdi. 

Çağlar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hangi yolsuzluk belgelerini, evraklarını kaçırıyorsunuz? Bu neyin telaşı Sayın Gültak. Hiçbir temizlik operasyonu yaptıklarınızı temizleyemez” diye yazdı.

(HABER MERKEZİ)