'AK Parti'ye geçmem' diyen Hatipoğlu AK Parti'ye geçiyor

İYİ Parti’den istifa eden Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, AK Parti’ye katılacağı iddialarına önce "Tabii ki geçmem" yanıtı vermişti. Hatipoğlu, AK Parti'ye katılacağını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla İYİ Parti’den istifasını açıklayan Nebi Hatipoğlu’nun AK Parti’ye geçeceği öne sürülüyordu.

Sözcü yazarı İsmail Saymaz, Hatipoğlu'nun AK Parti'ye geçeceğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Saymaz, “İYİ Parti'den istifa eden Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, yarın AK Parti'ye katılıyor. Bu bilgiyi Hatipoğlu'na sordum, katılacağını doğruladı” bilgisini verdi.

SEÇİMDEN ÖNCE 'BİNDİĞİM ARAÇTAN İNMEM' DEMİŞTİ 

Mayıs 2023 seçimleri öncesi Eskişehir’de bir yerel televizyonda canlı yayına katılan Nebi Hatipoğlu, kendisine yöneltilen, "Seçim sonrası İYİ Parti yeniden muhalefette kalıp, AK Parti yeniden iktidar olura AK Parti’ye geçer misiniz" sorusuna, “Tabii ki geçmem. Ne işim var. Türkiye’de iki tip siyasetçi var. Biri siyaseti iş olarak yapanlar, ikincisi siyaseti hizmet olarak yapanlar. Biz siyaseti hizmet olarak yapacağız. İş kolu olarak yapmayacağız. Ben şahıs olarak bindiğim araçtan inmem yani” şeklinde yanıtlamıştı. (HABER MERKEZİ)