AK Partili vekil, Meclis'te yumruğu savundu: Hepimiz insanız, Zafer Işık sahipsiz değil

AK Partili Yavuz Subaşı, İYİ Partili Hüseyin Örs'e yumruk atarak hastanelik eden AK Partili Zafer Işık'ı "Hepimiz insanız, etten, sinirden, kandan, sudan yaratılmışız" sözleriyle savundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, 6 Kasım'da TBMM Genel Kurulu'nda çıkan tartışmada İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ün başına yumruk atarak hastanelik olmasına neden olan AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık'ı savundu. 

AA'nın haberine göre Meclis'te basın toplantısı düzenleyen Subaşı, Hüseyin Örs'ün Zafer Işık'ın üzerine yürüdüğünü ve bu sırada "Seni döveceğim ulan. Kaçma" dediğini ileri sürerek "Çok değerli dostum, kıymetli arkadaşımın, hiçbir şekilde o tür hareketi yapacağını da tahmin etmedim. Ama hepimiz insanız, etten, sinirden, kandan, sudan yaratılmışız. Zafer Işık keşke yapmasaydı bunu ama Zafer Işık sahipsiz de değildir." dedi. 

AK Parti'de hiç kimsenin sahipsiz olmadığını belirten Subaşı, "Herkes haddini bilecek. Bütçe görüşmelerinde muhalefet partilerinin kullandığı kirli dil, zihinlerindeki çaresizliğin dışa yansımasıdır. Muhalefet partilerinin kullandığı kirli dil, tükenmişlik sendromunun yansımasıdır." diye konuştu. (HABER MERKEZİ)